Пътна помощ

0899 79 99 99

Пътна помощ за фургони

Превоз на фургони.

Пътна помощ за фургони Албена Експрес, е специализирана фирма за превоз на фургони. Ние предлагаме пълен набор от услуги, свързани с пътна помощ и репатриране на всякакъв вид техника. Професионалният опит на нашите служители, Ви дава възможност за преместване на всички видове фургони. Ние предлагаме на нашите корпоративни клиенти, пътна помощ за фургони на изгодни цени и конкурентни срокове за доставка. Служителите на нашата компания ще удовлетворят всички Ваши желания, като преместят вашите фургони на точното място. Осигуряваме превоз на фургони, с дължина от 2 метра до 12 метра със специализиран камион за района на цяла България. Ние работим с нови камиони които са предназначени за тази цел. Дължината на нашите платформи за превоз на фургони, достига до 15 метра. Извършваме специализирани услуги, с камион който е оборудван с кран с товароподемност 20 тона. Всички превози и услуги които извършва фирма Албена Експрес, са съобразени с изискванията на европейския съюз за безопасност. Ако имате нужда от други видове услуги, ние ще ви насочим към нашите партньори.

Как се извършва превоз на фургони

Репатрирането на фургони, се извършва с помощта на специализиран камион за пътна помощ. Неговото ниво на оборудване е от най-висока степен, за превоз на всички видове фургони. Ние гарантираме коректност и отговорност при преместване на фургони. Сигурността при преместването на фургони, се крепи изцяло на служителите в нашата компания. За превоз на строителни фургони с по голяма дължина от 6 метра, се изисква разрешително удостоверение за извън габаритен товар. Ние ще Ви окажем пълно съдействие, при издаването на документи за разрешително. Компанията развива своята професионална дейност, на територията на град София и цяла България. Нашите клиенти се радват на максимално добрите условия, които сме създали. Репатрирането на фургони е много специфична задача. За преместването на фургон, се изисква професионален екип и специализирана пътна помощ. Компанията ни предлага преместване и пътна помощ за фургони.

Къде да намерите специализирана пътна помощ за фургони

Ако желаете превоз на фургон, без да използвате кран за товарене и разтоварване, позвънете на телефон 0899/799 999. Компанията ще изпрати професионален екип от специалисти, които ще ви окажат нужното съдействие. Камионите които са оборудвани с хидравлични платформи, дават голямо предимство при превоз на фургони. Да проверим как се осъществява, качването на осем метров стандартен фургон. Специализираният камион, застава пред фургона и спуска хидравличната платформа до земята. Двата странични края на фургона, се връзват поотделно с колани за куките на платформата. Посредством хидравличните цилиндри на платформата, фургона се повдига на 50 – 60 сантиметра от земята. В средната част под основата на фургона, се поставят стойки и предния край на фургона остава във въздуха. След това коланите се освобождават и платформата се вкарва под фургона. Въжето на лебедката се закача за предния край на основата на фургона и той се изтегля върху платформата посредством хидравличната лебедка.

Как се осъществява свалянето на фургон от хидравлична платформа

В следващите няколко реда ще ви разясним как се осъществява свалянето на фургони от хидравличната платформа. След като качихме вече фургона върху платформата, ще трябва да го превозим до точното място. Операцията по преместването продължава, докато се обезопаси фургона с колани или въжени сапани. Фургона трябва да бъде много добре завързан за платформата, за да няма опасност от неприятни инциденти. Когато специализираният камион пристигне до мястото на разтоварване, въжетата и сапаните от фургона се освобождават. След това се избира подходящо място, където ще се постави фургона. Платформата на камиона, се изтегля в крайно задно положение, така че фургона да опре до земята. Когато задния край на фургона докосне до земята, въздухът от въздушните възглавници на камиона спада. Задницата на камиона спада и платформата се изтегля напред. Фургона постепенно слиза от платформата, докато приключи цялата процедура.

Какво се изисква за превоз на фургони

Преместването на строителен фургон, се осъществява от специализиран екип с пътна помощ за фургони. Превозът на строителен фургон, може да се извърши по два начина. Първият начин е, теглене с моторно превозно средство. За целта е необходимо, строителният фургон да има задно осветление с вградена инсталация. Фургонът трябва да има, вграден теглич за теглене. За да се изтегли строителен фургон е необходимо, да има регистрационен номер. Гумите на фургона, трябва да са в отлично състояние. След това фургона се закача за буфера на камиона и може да се изтегли в желаната посока. Вторият вариант е, фургона да се репатрира с платформа. Преди да се натовари върху платформата, трябва да се свалят гумите на фургона. Това е нормалният начин за репатриране, тъй като височината на фургона и платформата надвишава 4.20 метра. На тази страница ще намерите актуална информация и инструкции за безопасна работа при теглене и превоз на фургони.