Пътна помощ

0899 79 99 99

Пътна помощ за багери

Превоз на багери.

Пътна помощ за багери Албена Експрес е българска фирма, с дългогодишен опит в превоза на багери. Фирмата предлага пътна помощ и специализиран превоз на багери и строителна техника, както в България така и в Европа. Ако търсите да си закупите багер по тежък от 15 тона, позвънете на телефон 0899/ 799 999. Представяме Ви една от най-големите компании във страната, пътна помощ за багери Албена Експрес. Една от впечатляващите услуги на компанията е, че всички багери трябва да бъдат доставени навреме. Организацията и експресната доставка на багери от Европа е наша основна цел. Екипът на нашата компания предоставя професионален транспорт на специализирана техника от Европа. Нашите клиенти остават доволни, от времето за доставка и цените на репатриращите услуги. Нашите служители ще Ви окажат съдействие при закупуване и репатриране на верижен или колесен багер.

Какво е необходимо за превоз на багери

За да се превози голям багер, е необходимо да притежавате платформа с която се превозват багери над 10 тона. Ако багера е по тежък от 15 тона, е необходимо платформата да бъде оборудвана с повече от три моста. За предпочитане е, гумите на лодката да бъдат поне с 80 процента грайфер. Тежките товари оказват голямо влияние върху гумите на платформата. При неравности на пътя, може да се създава реална опасност от пътно транспортни произшествия. Добре укрепеният товар върху платформата доказва че, компанията държи на сигурността и безопасността при репатриране. Професионализмът, на нашия екип, работи във полза на нашите клиенти. Професионалният екип който сме назначили, притежава нужните умения за репатриране на специализирана техника. При необходимост от превоз на багер над 20 тона, се изисква придружаващ автомобил оборудван със сигнални лампи. Пътеките на платформата трябва да са със хидравлични цилиндри за да се използват при нужда.

Как се репатрира верижен багер

Пътна помощ за багери. Репатрирането на верижен багер, е много по-сложно от превоза на колесен багер. Но първо да изясним на читателите, разликата между двата багера. И двата вида багери, са произведени с една и съща цел. Верижният багер има голямо предимство, при работа в трудно достъпни обекти. Той никога не може да закъса, когато машината се премества от едно място на друго. Неговите вериги не позволяват на ходовата му част, да буксува на място. Дори да пропадне в голяма шахта или яма, той ще излезе на пътя с помощта на хидравличната си стрела. Неговите възможности са много по големи, отколкото на колесния багер. Но всичко това зависи, от тонажа на машината. Преимуществата на колесния багер пред верижния са, че той е доста по бърз. Това му дава особено голямо предимство, при преместването от различни обекти. Ако имате нужда от преместване и репатриране на колесен или верижен багер, потърсете специализираните компании, за репатриране на багери.

Как се репатрира колесен и верижен багер с платформа

Вариантите при репатрирането на багери, са няколко на брой. Ако багера е колесен до десет тона, може да се репатрира с камион до 10 тона. Камионът за репатриране, трябва да има платформа и пътеки за товарене и разтоварване. Тези камиони се продават с готови платформи, които са оборудвани с хидравлични пътеки за товарене. Също така багерите може да се репатрират с влекач и платформа. За целта е необходима рампа, която да издържа на тежки товари. Следващият начин за репатриране на багери е, хидравлична платформа. При нея обаче, височината на багера надвишава 4.20 метра, която е стандартизирана от АПИ. В този случай, възможностите се ограничават и стрелата на багера може да се прибере, единствено под задната част на платформата. Репатрирането на багера се извършва посредством, укрепителни вериги които се пристягат със специална тресчотка. Ако Ви предстои преместване на верижни или колесни багери, прочетете инструкциите за укрепването на тежки товари.