Пътна помощ

0899 79 99 99

Пътна помощ за тирове

Пътна помощ за тирове.

Репатриране на тирове от 1 до 50 тона. Нашата специализирана фирма за пътна помощ, има готовност 24 часа в денонощието и 365 дни в годината, да се отзове на вашите повиквания. Ние ще изтеглим и репатрираме вашия тир, до посоченият от Вас автосервиз, където ще бъде отремонтиран. Операторът на фирмата за репатриране ще бъде на Ваше разположение 24 часа в денонощието. Ние ще ви изпратим специализиран екип, ако имате нужда от пътна помощ за тирове. Превоз на тирове. Дългогодишния опит на фирмата за пътна помощ доказва че, ние се справяме отлично с поставените ни задачи. Нашата фирма, работи само с нова специализирана техника, на която може да се разчита с гаранция. Техниката с която работи нашата фирма за репатриране и с добре обученият персонал, Вие ще бъдете обслужени бързо и коректно. Репатрирането на вашия тир, може да се осъществи със специализирана пътна помощ за тирове.

От какво и как се определя цената за пътна помощ за тирове

Вилицата на специализираният автомобил, служи за репатриране на тирове с висока кабина. Специализираните автомобили от своя страна, трябва да бъдат снабдени с 2 броя лебедки. Те издържат на високо натоварване, теглителната сила на двете лебедки е много голяма. Компанията за пътна помощ се занимава основно с, репатриране и превоз на тирове за цяла България и Европа. Положителните успехи които постига фирмата за пътна помощ, се дължи на нашите квалифицирани служители. Нашата фирма развива успешно своята дейност, както в страната така и в Европа. За да се репатрира тир, се изисква висококвалифициран екип и професионална компания за пътна помощ. Денонощните телефони на фирмите за репатриране на тирове, са на Ваше разположение 24 часа в денонощието. Цената за репатриране на тир, се определя от разстоянието и товара. Ако имате нужда от репатриране на тир, потърсете компаниите за пътна помощ за тирове.

По какъв начин се осъществява репатрирането на тир

За да бъде репатриран аварирал тир, е необходима специализирана пътна помощ за тирове. Да проверим как се повдига предният мост, на влекача. Репатриращият автомобил, трябва да застане непосредствено пред влекача. Вилицата на автомобила, се спуска на около 5 сантиметра от земята. Звената на вилицата се изтеглят напред, посредством хидравлични цилиндри, докато вилицата достигне до предният мост. Очилата на вилицата, обхващат двете предни гуми на влекача. След което, вилицата повдига предния мост на влекача на необходимото разстояние. Вилицата на репатриращия автомобил, се привързва за джантите на влекача, посредством обезопасителни колани. Така влекача може да бъде репатриран до сервиз за тирове. Основното правило при пътуване на тир с композиция е, да има необходимите светлини отзад на ремаркето. За тази цел, специализираните фирми използват специална дъска, на която са поставени два броя стопове. Дъската е придружена с кабел, който взема команди от електрическата система на репатриращият автомобил.

Как се осъществява изтеглянето на преобърнат тир

Когато има преобърнат тир с композиция, е необходимо да се спре цялото движението. Чрез позвъняване на телефон 112, водачът на репатриращия автомобил уведомява контролните органи за разрешение. Органите на реда изпращат два полицейски патрула на мястото, за да бъде обезопасен района. При това положение, водачът на репатриращия автомобил започва спокойно да работи по изправянето на тира с композицията. За извършването на тази сложна операция, са нужни около два часа време. Репатриращият автомобил застава перпендикулярно, на 8 – 10 метра от композицията. След като заеме правилната позиция за изтегляне, репатриращия автомобил спуска хидравличните ступори. Те са разположени в задната част на автомобила, по този начин репатриращият автомобил не може да помръдне назад. Въжетата на двете лебедки, се връзват за ходовата част на тира и композицията със специални синджири. Посредством двете лебедки които осигуряват изтегляне на товари от 50 тона, тира с композицията се изправя на пътя.