Пътна помощ

0899 79 99 99

Пътна помощ за джипове

Пътна помощ за джипове.

Компанията Албена Експрес извършва превоз на джипове с блокирали скоростни кутии и блокирали колелета. Предлагаме изтегляне на джипове от разстояние до 200 метра, с хидравлична лебедка. Изваждане на джипове от трудно достъпни места като; кал, мочурища, канавки, дерета, реки, изкопи и пропасти. Нашата фирма разполага с най-модерната пътна помощ за джипове. Ние Ви гарантираме 100% надеждност и голям периметър на действие при репатриране. Ако имате проблеми с вземането на решение относно вашият автомобил, можете да се обърнете към нашите специалисти. Те ще Ви насочат към правилния избор за вземане на решения. Ще получите съвети и подробна информация, за ремонта на вашият автомобил. Предлагаме превоз и репатриране на джипове 4 X 4 при ПТП и Аварии. Нашите специализирани камиони са оборудвани със автоматични хидравлични платформи, за репатриране на джипове с повредена трансмисия и ходова част. Ние предлагаме превоз и репатриране на джипове със пълно покритие за района на цяла България и за Европа.

Какво предлага компанията за пътна помощ за джипове

Нашата компания предлага репатриране на аварирали и катастрофирали джипове с хидравлична платформа. Предлагаме превоз на джипове 4 X 4 със технически повреди и крикове за позициониране. Услугата която предлагаме на нашите клиенти, е свързана с качество и отговорност при товарене и разтоварване на всички модели джипове. Конструкцията на нашите специализирани камиони които са оборудвани с хидравлични платформи, е съобразена с максимална степен на товарене до 15 тона. Камионите са произведени в Германия и отговарят на всички стандарти, за превоз и репатриране, на всички модели джипове. Камионите с които работим, са оборудвани със сигнални лампи. Нашите специализирани камиони, са надеждно оборудвани със специални колани, издържащи на много голямо натоварване. Сигурното укрепване на товара, осигурява висока степен на безопасност по време на движение. Професионалният превозвач, ще Ви гарантира, сигурен и надежден транспорт, влагайки максимално качество в поставен срок от вас. Също така предлагаме доставка на гориво, мобилен автосервиз, авто ключарски услуги, стартиране на двигателя, подаване на стартов ток. Автодиагностика на пътя, смяна на спуканата гума с резервната и зареждане на акумулатора.

Какво може да се случи ако дърпате джип с автоматична скоростна кутия

Ако тръгнете да теглите джип със автоматична скоростна кутия и със обикновена пътна помощ, повредите ще се увеличат доста повече. Този начин на теглене, може да създаде редица опасности при тегленето на джипа. Възможностите за по-големи щети, ще се увеличат значително и съществува опасност от тотална повреда на скоростната кутия. Затова не позволявайте в никакъв случай, ходовата част на автомобила да се пързаля върху платформата. Понякога колегите заливат с изгоряло масло платформата, за да може да репатрират джипа с блокиралите колела. Това е начин който дава много лош пример за начинаещите водачи, които тепърва започват да извършват такава дейност. Неправилното репатриране води до лоши навици, от страната на водачите и шофьорите на пътна помощ. При такива инциденти, е необходимо да повикате специализирана пътна помощ за джипове. По този начин клиентите ще загубят доверието на фирмите за пътна помощ.

Къде да намерим специализирана фирма за репатриране на джипове

Когато има запитване за репатриране на джипове с блокирали колела. Всички фирми насочват вниманието на своите корпоративни клиенти към специализираните фирми за пътна помощ. Специализираните компании за пътна помощ за джипове в град София се броят на пръсти. Една от тези специализирани компании е пътна помощ Албена Експрес. Това единствената фирма която работи качествено и със гаранция. Техните специализирани камиони, преодоляват всички трудности които се появят на пътя. Специализираният им екип от професионалисти, се справя отлично с поставените им задачи. Изтеглянето на джипове с блокирали скоростни кутии върху хидравличната платформа, се осъществява посредством крикове за позициониране. Преди да започне изтеглянето на джипа, под колелетата се поставят криковете за позициониране. С помощта на хидравликата, те повдигат четирите колела на авариралият джип. След това джипа се изтегля върху платформата, с въжето на лебедка. Същата процедура, се извършва при свалянето на джипа в автосервиза. Превозът на джипове с обикновена пътна помощ, крие редица опасности при репатриране и превоз на аварирали джипове.