Пътна помощ

0899 79 99 99

Пътна помощ за строитeлна техника

Превоз на строитeлна техника.

Пътна помощ за строитeлна техника. Албена Експрес, е създадена през 2000 година. Основната дейност на фирмата е, пътна помощ и превоз на строитeлна техника. Ако става въпрос за превоз на обикновен товар, това може да се осъществи веднага. Трябва само да потърсите фирма за репатриране в интернет. Там ще намерите много фирми, предлагащи тази услуга. Всяка фирма може да превози техника, но не всяка фирма може да репатрира, специализирана транспортна техника. Репатрирането на специализирана техника, е важна задача която е свързана с редица отговорности. Всеки превоз изисква разрешително удостоверение за маршрута, по който ще бъде превозен товара. Освен организацията и специалните умения които притежаваме, се изисква и разрешителен режим от Агенция Пътна Инфраструктура. Ние сме една от водещите фирми в България за превоз на специализирана техника. Нашата фирма предлага конкурентни решения, на своите клиенти. Компанията Ни предлага, репатриране на техника в цяла Европа.

Превоз на строитeлна техника в София

Нашата компанията ще има грижата за превоз, на строителната Ви техника от всички точки на европейския съюз. Служителите на пътна помощ за строитeлна техника Албена Експрес, ще се погрижат да закупите техника на изгодна цена. Нашите специалисти ще Ви обслужат бързо и вашите машини ще бъдат доставени в най-кратък срок. Издаването на разрешителни от Агенция Пътна Инфраструктура и Пътните такси, са важна част от разходите при репатриране на техника. Предлагаме съдействие, за издаване на разрешително удостоверение за превоз на строителна техника, както в България така и в чужбина. Нашата компания работи само с нови специализирани камиони, за превоз на техника. Доставката на строителна техника, се извършва в рамките на 48 часа, след уговорената среща. Двустранния договор който се подписва между двете страни, гарантира сигурността на сделката. При евентуално закъснение, нашата компания ще заплати неустойка за нанесени щети.

Какво предлага нашата компания

Компанията предлага пътна помощ за строитeлна техника в цяла Европа. От Ваша страна се изисква, да осигурите всички необходими документи при покупката на строителната техника. След това нашата фирма ще сключи застраховка CARGO, със застрахователна компания ADAC в Европа. По този начин, ние ще гарантираме сигурността и безопасността на техниката която ще превозим. Товаренето на специализирана техника, е наша основна задача. Нашите специалисти, притежават нужната квалификация за превоз на различни видове товари от цяла Европа. Ние осигуряваме, качество и сигурност при обслужването за нашите корпоративни клиенти. Компанията ни предлага, възможност за дългосрочно обслужване на вашата строителна техника. Ако имате нужда от сервизно обслужване, ние ще Ви помогнем за възстановяването на вашата техника. Когато имате нужда от резервни части, екипът на фирма Албена Експрес, ще ги достави в най-кратък срок. Повече информация за обслужване на строителна техника и резервни части, може да намерите, в най-големият сервизен център в България за строителна техника.

Каква дейност извършва нашата фирма за превоз на строитeлна техника

Нашата фирма, извършва специализиран превоз на строителна техника с извън габаритен товар. Разполагаме с платформи със ниско окачване, които са предназначени за превоз на извън габаритни товари до 60 тона. Разрешително за извън габаритен товар се издава, когато товарът превишава общото тегло от 40 тона. Също така разрешително се издава на влекач с разтегателно полуремарке, превишаваща дължина от 18,75 и ширина от 2,55м. За товарен автомобил с прикачено ремарке с дължина по голяма от 18,75 и щирина 2,55м. Екипът на компанията, Ви пожелава приятна работа със строителната техника. Ако имате нужда от превоз на строителна техника, попитайте за фирмите които предлагат пътна помощ за строителна техника. Нашата фирма, извършва специализиран превоз на строителна техника със извън габаритен товар. Разполагаме с платформи с ниско окачване, които са предназначени за превоз на товари. Влекача на платформата ни е, произведен по поръчка в Германия.