Пътна помощ

0899 79 99 99

Пътна помощ за селскостoпанска техника

Превоз на селскостoпанска техника.

Пътна помощ за селскостoпанска техника Албена Експрес, предлага превоз и репатриране на селскостопанска техника. Дейността която извършва нашата фирма е вътрешен и международен превоз. Нашата компания за пътна помощ ще Ви окаже съдействие при издаване на разрешително, за превоз на по-голяма селскостопанска техника. Днес фирма Албена Експрес е една от най-бързо развиващите се компании в България, за превоз на селскостопанска техника. През последните няколко години, фирмата ни ускорява своето развитие на пазара за тежкотоварни превози. Със своята коректност и високо качество на предоставените от нас услуги, ние поддържаме отлична репутация сред клиенти и партньори. Ние се стремим да удовлетворим всички изисквания на нашите клиенти, за превоз и репатриране на селскостопанска техника. През последните няколко години, ние сме назначили нови кадри във фирмата. Нашите служители извършват всичките поставени задачи, с голяма отговорност. Компанията ни планира, закупуването на няколко нови специализирани камиони, през следващите няколко години.

От какво зависи качеството за превоз на селскостопанска техника

Качеството за пътна помощ за селскостопанска техника, зависи от правилния избор на компанията която сте направили. Компания Албена Експрес, е професионалист в областта за превоз и репатриране на селскостопанска техника за страната. Ние сме една от водещите фирми в страната, в областта на пътна помощ за селскостoпанска техника. Компанията ни е лидер в тази област и ние гарантираме сигурността на товара който превозваме. При извършването на този вид услуга, се изисква сигурност и гаранция за извършената работа. Фирма Албена Експрес, предлага превоз на извън габаритна селскостопанска техника за цяла Европа. Фирмата гарантира доставката на товара, в безупречен вид и в най-кратък срок. Превозът на селскостопанска техника се извършва с помощта на платформа. Изтеглянето на машините се осъществява, посредством хидравлична лебедка, с теглителна сила от двадесет тона. Специализираните камиони на нашата компания, са оборудвани със хидравлични платформи, за превоз на техника и товари за над 15 тона.

Превоз на селскостoпанска техника

Фирма Албена Експрес предлага пътна помощ за селскостoпанска техника за цяла Европа. Когато имате нужда от специализиран превоз, достатъчно е да посетите нашия офис. При превоз на селскостопанска техника от Европа, се сключва предварителен договор между двете страни. След сключването на предварителния договор, фирмата възложител внася капаро от 30 %. Превоза на техниката, се осъществява в рамките на 10 дневен срок. Ако в 10 дневен срок, фирмата превозвач не достави необходимата техника, е длъжна да заплати неустойката по договора. При наличието на всички необходими документи, нашата фирма ще предостави вашата техника в определения срок. Срокът на доставката, се гарантира от служителите на нашата компания. Превозът на селскостопанска техника, се осъществява със специализиран камион за репатриране на техника. Нашата компания гарантира сигурността на превоза и доставката, на заявената от Вас товарна техника.

Превоз на селскостoпанска техника Албена Експрес

Много са малко фирмите в България, които предлагат специализиран превоз на селскостопанска техника. Това се дължи на изискванията за пътна помощ за селскостопанска техника със специализирани камиони. Но за разлика от обикновените камиони за пътна помощ, качването и свалянето на селскостопанска техника се осъществява много по-бързо и лесно. Сигурната и надеждната транспортна услуга, може да се извърши само със специализиран камион с хидравлична платформа. Пътна помощ селскостoпанска техника. За да се натовари необходимата техника, платформата на специализирания камион се спуска назад и опира до земята. Въжето на лебедката се закача в основата на селскостопанска техника. След това лебедката започва да изтегля плавно машината върху платформата. Когато се качи машината върху платформата, се привързва с колани. Ако машината е по тежка от 10 тона, желателно е да се връзват със синджири. Важна информация за укрепване на тежки товари за селскостопанска техника, ще намерите във сайта за укрепване на товари.