Пътна помощ

0899 79 99 99

Мобилен сервиз

Мобилен сервиз.

Нашите мобилни услуги се предлагат както за град София, така и за цялата страна, включително и за държавите, които са членки на Европейския съюз. Този тип автосервизни услуги идват от Германия. Около половината от тези работилници са специализирани в мобилен сервиз. Предимството на този тип услуга е, че автосервизът идва при Вас. Мобилните специализирани сервизни центрове често купуват най-новото и най-ефективно оборудване. В Европа също има много специализирани центрове, но те нямат толкова тесен фокус. В специализирани услуги до клиента ще бъде предложено да извърши всички видове операциии: диагностика на автомобила, ремонт на двигателя, смяна на гуми, и други. Работейки в няколко области, въпреки че значително ограничава списъка с възможни услуги, но ви позволява да постигнете възможно най-високо качество на услугата в тази посока. Специализираният технически център е независим по своята структура, той самостоятелно задава работния график и списъка на услугите.

Мобилен сервиз в София

Резултатът от подобни ограничения е оправдан, високо специализираните центрове предоставят ефективни услуги на високо ниво. Характеристики на специализирани технически центрове. Собствениците на автомобили трябва да знаят, че универсалната услуга мобилен сервиз, винаги предлага услугите си за всичко, това се дължи на различни марки автомобили. Всички автомобили имат индивидуални характеристики. За тяхното обслужване се изисква специална техническа документация, предоставена от производителя. В универсалните сервизни центрове, за разлика от специализираните, се приемат за ремонт различни автомобили с различни проблеми. Но често в такъв автомобилен сервиз те няма да могат да предложат бърз и ефективен ремонт. Проблемът е свързан със спецификата и непознаването на механизмите и устройствата на даден автомобил. Липсата на оборудване и квалифицирани работници за решаване на някои сложни проблеми.

Специализирани мобилни услуги

Тесният канал на специализираните услуги ви позволява да натрупвате опит в една посока, за закупуване на най-модерното оборудване. Благодарение на този подход професионалното ниво и качеството на предоставянето на услуги в рамките на една специализация нараства. Плюсове и минуси. Положителни аспекти на високо специализираните мобилни сервизи. Използване на иновативно техническо оборудване, инструменти. Ефективност на изпълнението на поръчките. Достъпна цена на услугите. Има опции за избор на резервни части. Такива предимства са възможни чрез тясна специализация, която позволява оперативна ефективност и контрол на качеството. Но има и недостатък, тясната специализация може да има недостатъци. Често се комбинират повреди на автомобили. Като на пример, автомобил с блокирал двигател.

Създаване на специализирани услуги

За собственика на автомобила ще бъде трудно да отиде в различни сервизи за ремонт и възстановяване на двигателя. За това е създадена специализираната услуга – мобилен сервиз. Мобилния специализиран технически център е добър избор за висококачествено обслужване на автомобила на място. Повечето собственици на автомобили предпочитат да потърсят услугата мобилен сервиз. За тях това е най-добрият начин за ремонт на автомобила, тъй като някои клиенти не разполагат с необходимото време да посетят автосервиз. За това нашата компания разполага с няколко мобилни екипа, които са на Ваше разположение 24 часа в денонощието и 365 дни в годината. Повече информация за ремонт на автомобила на място, може да намерите в сайта на пътнапомощ.bg.

Блог