Пътна помощ

0899 79 99 99

0899 799 999

Телефон за Контакти O897 999 9 00

Пътна помощ Албена Експрес ЕООД предлага, пътна помощ и превоз на всички видове автомобили и камиони. Висококачественно обслужване, гарантирана сигурност, оригинални цени! Само при Пътна Помощ Албена Експрес ЕООД ще намерите специализиран екип и гарантирано обслужване! За въпроси и запитвания за разрешаване на проблеми, потърсете екипа на Пътна Помощ Албена Експрес ЕООД. За въпроси и запитвания на предлаганите от нас услуги, моля наберете денонощният ни телефон за връзка с клиенти 0899/799 999. Център за обслужване на клиенти, при Пътно транспортни произшествия или аварии, телефон за връзка – 0899/799 999. За контакти и въпроси при повреда на автомобил или подаване на жалба, се свържете с посочените телефони или ползвайте онлайн формата. Работното време на офиса за обслужване на клиенти, е всеки делничен ден от 9.00 до 17.00 часа, без прекъсване.

За компанията

Дейността която развива нашата компанията, за превоз на автомобили и камиони, е с положителни успехи през изминалите няколко години. Благодарим Ви за проявеният интерес, към нашите услуги които предлагаме, в никакъв случай не използвайте формуляра за рекламации. За рекламации и всякакви други въпроси, се свържете с екипа на пътна помощ Албена Експрес. Също така можете да използвате контактната платформа, за изпращане на емайли от всякакъв тип запитвания. Услуги свързани с компаниите за пътна помощ и друга контактна информация, можете да намерите тук. За ваше максимално улеснение, компания пътна помощ Албена Експрес, предоставя различни начини за връзка с Нас. Достатъчно е само да попълните формуляра на страницата ни в контакти. И ние ще се свържем с Вас, в най – скоро време.

За информация

За информация за превоз на всякакъв вид техника, посетете страницата на сайта ни, която Ви интересува. За да получите най-доброто, за вашето предстоящо пътуване, позвънете сега на телефон 0899 799 999 ! Ако не сте открили търсената от Вас информация, моля да използвате формуляра за контакт. Специалистите от пътна помощ Албена Експрес, ще отговорят на Вашето запитване възможно най-скоро. Те ще Ви предоставят нужната информация в най-кратък срок. Компанията дава гаранция, за качеството на обслужването с клиенти. Ако имате въпроси свързани с ПТП или Авария, веднага се свържете с Нас. За всякакви други въпроси и мнения потърсете услугите на специализираните компании за пътна помощ в страната.