Пътна помощ

0899 79 99 99

За нас

Нашата компания има за цел да задоволи огромното търсене на висококачествени, изключително безопасни транспортни услуги. За нас – нашата цел е да разберем напълно и да подпомогнем нашите клиенти чрез личен контакт и съдействие на всички нива на транспортиране. Давайки възможност на нашите клиенти да постигнат възможно най-доброто решение на най-изгодното ниво. Освен това проучваме международните пазари, с цел да предложим на нашите клиенти близост и ефективност. За да постигнем по-добри резултати в техните проблеми на веригата за транспортиране. Удовлетворяване на нуждите им в специален и товарен транспорт, репатриране и пътна помощ на проекти. Пътна Помощ Албена Експрес ЕООД е специализирана в изключителни транспортни решения. Най-важното ни желание е да доставим първокласни услуги и решения. Направени индивидуално за всеки един от нашите клиенти.

Какви са нашите цели

Нашата цел в Пътна Помощ е да използваме силата на транспортните решения. За да повишим ефективността и ефикасността на нуждите. От репатриране и транспорт на моторни превозни средства на нашите клиенти с ангажираност и отговорност. Успешно превръщайки нашите клиенти по целия свят по-продуктивни, печеливши и забележителни. „Специалисти в предоставянето на висококачествени услуги и иновативни транспортни решения“. Ние ще постигнем нашата мисия, като надминем очакванията на клиентите, като гарантираме:
• Да превърнем целите си в приоритет
• Предлагаме прозрачност на цените
• Предоставяме навреме услугата
• Предоставяме изключителна забележителност на клиентите

За нас и нашите услуги

Нашият екип е най-ценната сила, която допринася със своята експертиза, ентусиазъм, проактивност. Професионализъм и креативност, за да разработи най-добрите решения, предоставящи върховни услуги. Нашите хора са в основата на нашия успех, всеки член на нашия екип на Пътна Помощ Албена Експрес е готов да ви помогне. И да ви даде индивидуални решения чрез разбиране на вашите цели. Нашите политики за иновации и адаптивност в допълнение към нашето желание да се учим постоянно са нашата рецепта за успех. Групата на Пътна помощ Албена Експрес ЕООД е инициатива, която бе създадена още преди 20 години. От нашия главен изпълнителен директор Георги Христов Младенов с опит в транспорта, придобит за 20 години работа в транспортната индустрия. Вече повече от десетилетие той непрекъснато усъвършенства компанията, която някога е стартирала като едноличен търговец и днес е глобален транспортен оператор.

История на Албена Експрес ЕООД

През годините най-важната цел за нас винаги е била да се създаде идеален работен екип. Който разбира и споделя изцяло целите и методологията на Пътна Помощ Албена Експрес ЕООД. Днес ние сме много горди да кажем, че нашият екип е най-важният актив, който имаме. Работата с такъв велик екип ни доведе до създаването на добри връзки с много богата и надеждна глобална мрежа. Това е създадено с много надеждни хора, които споделят нашите ценности и вярвания. Групата на Пътна Помощ Албена Експрес ЕООД се е научила да се адаптира към най-новите развития на икономиката. Ние сме станали експерти във справянето с транспортните предизвикателства. Нашият главен център в столицата на Република България има силно регионално присъствие с нашите офиси в град София. Които са на ваше разположение 24 часа в денонощието и 365 дни в годината.

Със какво е оборудвана нашата сграда

Нашата офис сграда на централата е оборудвана с необходимите инструменти и материали и регулаторна система за безопасност и сигурност. Която в комбинация с програмата за безопасност, осигурява най-високите стандарти за безопасност. Които се стремят да постигнат мислене при нулеви инциденти. Нашето местоположение осигурява собствен автопарк и съоръжения за превоз на товари. Дава ни пространство, за да задоволим нарастващите нужди на нашите клиенти и да се справим с бързо развиващата се индустрия. Повече от десетилетие нашите клиенти са спечелили от нашия надежден подход, квалифициран персонал и ефективна работа в мрежата.

Структурата на фирма Албена Експрес

За нас финансовата криза беше предизвикателство, с което Пътна Помощ Албена Експрес се сблъска с почтеността. Като промени организационната структура, правейки я по-ефективна, като това отношение доведе до разширяване на компанията Пътна Помощ Албена Експрес. Включително и новото оборудване за по-нататъшна специализация на изключителния транспорт. През 2010 година ние постигнахме заради упорита работа, сертификат за пътна помощ и стартирахме система за контрол на качеството. Която беше подобрена през 2013 година. От откриването на компанията Пътна Помощ Албена Експрес, нашата философия винаги е била винаги да даваме решение на нашите клиенти. Ние сме изключително страстни и посрещаме предизвикателства с голямо желание.

Програма за пътна помощ и превоз

До колко километра имам право на безплатна пътна помощ? Покритието на програмата осигурява на водача на автомобила до 200 километра безплатна пътна помощ. Какво е включено в услугите? Услугите, предоставяни по програмата включват: Превоз на автомобили и камиони. Информационна поддръжка по телефона. Техническа помощ и ремонт на мястото на повреда. Отговорно съхранение на автомобила в наш охраняем паркинг в случай че е невъзможно автомобилът да бъде ремонтиран. Такси за пътуване до желаната дестинация за клиента в случай на повреда на автомобила. Резервен автомобил за водача, за времето на ремонта на автомобила. Резервиране и плащане на билети, ако трябва да продължите пътуването си с влак или самолет. Хотелско настаняване по време на ремонта. Услуга “Трезвен шофьор”. Какво да направите, ако колата се повреди през нощта или на празник? Услугите по програмата се предоставят ежедневно и денонощно, включително през почивните и празничните дни. Ако трябва да репатрирате автомобила си извън работното време, ние ще го направим безплатно. Пътната помощ до автосервиза през работно време е също безплатна.

Други въпроси свързани с програмата

Мога ли да използвам програмата за различна марка автомобил, ако моят е свързан с програмата? Вашият автомобил е свързан с програмата чрез VIN-номер. Следователно услугите могат да бъдат получени само автомобила който е записан в програмата. Могат ли моите роднини или колеги да използват програмата? Тъй като автомобилът се свързва с програмата, всеки легален собственик има право да получава услуги по програмата. Законността на собствеността се определя от наличието на ключове и документи за регистрация на автомобила, свързан към програмата. Ще ми помогнат ли по програмата, ако възникне повреда на автомобила на повече от 200 км от града? Услугите за пътна помощ и техническа помощ по програмата се предоставят безплатно на територията на Република България в градовете с присъствие на наши представители. Както и на разстояние от 200 километра около административните граници на тези градове. Ако разстоянието надвишава 200 километра, ще трябва да доплатите за пробега на специализирания камион.

Предава ли се програмата при продажба на автомобил?

Да. VIN номерът на автомобила е свързан с програмата, но не и неговият собственик. Следователно всеки нов собственик на автомобил ще може да използва услугите по програмата. Пътна помощ за вашия автомобил е чудесно допълнение към вашата застраховка. В случай на инцидент или повреда на пътя, ние ще осигурим бърза техническа помощ. Също така ще получите денонощни консултации с адвокати. Не е необходимо да инспектирате автомобила, преди да сключите договор – просто кандидатствайте за програмата на фиксирана цена. Можете да застраховате автомобили с експлоатационен живот не повече от 10 години. Застрахователната програма за пътна помощ е необходима за всеки водач, дори ако той вече има полица Гражданска отговорност. В случай на инцидент или повреда на пътя, ние ще ви предоставим експресна пътна помощ. Ще ви помогнем да организирате застрахователно събитие и да съберете удостоверения, да организираме консултации с лекари и адвокати. Достатъчно е само едно телефонно обаждане и ние ще поемем всички грижи.

Препоръки за водачите на автомобили

Когато сте закъсали на повече от 100 километра от града където живеете. Повечето фирми за пътна помощ смятат, че вашите ремонти и изтеглянето на автомобила ще отнеме повече от 48 часа. Прилагат се условия, ограничения и изключения, включително тегло на превозното средство, височина и ограничения на дължината. Какво ниво на пътна помощ ви е необходимо? Разбирането на начина, по който работи услугата пътна помощ, може да ви помогне да изберете покритието, което ви е необходимо, за най-добрата цена. Помислете как използвате автомобила си. Правите ли кратки пътувания из града или обичате дълги приключения? Колко далеч пътувате? Когато сравнявате фирмите за пътна помощ, помислете колко далече ще пътувате и колко често. Една от основните променливи в покритието е разстоянието, за което ще ви бъде помогнато и колко далеч ще бъдете изтегляни без допълнителни разходи.

Изтегляне с пътна помощ

Ако пътувате на близки разстояния, потърсете програма, която предлага по-малко разстояние за изтегляне, тъй като това може да ви спести пари. Освен това, ако обичате да пътувате на далече, изберете покритие в цялата държава. Всяко ниво на покритие се предлага с различни разстояния за изтегляне. Вашият обхват за изтегляне може да варира от 20 до 500 километра. Разстоянията на теглене се изчисляват от мястото където сте аварирали, до мястото където живеете и какво покритие имате. Имате ли нужда от защита за себе си, колата си или и двете? Караш ли една и съща кола всеки ден? Споделете колата си със семейството? Или сменяте много коли, пътувате с други хора или имате няколко коли? Вашият отговор може да се идентифицира като, дали колата ви се нуждае от застраховка. От нас ще получите това от което се нуждаете, независимо кой шофира. Това означава, че можете да се отпуснете, знаейки че някой се грижи за Вас.

Застраховка за безплатна пътна помощ

Ако искате да знаете, че ще ви бъде оказана помощ, независимо коя кола управлявате, помислете за застраховка на всеки пътник. Това е идеално, ако пътувате с различни автомобили и искате допълнителна защита. Нуждаете се от допълнителни екстри и отстъпки? Има много различни предимства, които можете да получите от фирмите за пътна помощ в София. Неща като авариен ключар или аварийно подаване на ток и доставка на гориво са често срещани явления. ВАЖНО: Нощната тарифа на повечето фирми за пътна помощ в София започва от 21.00 часа до 07.00 часа. Цената на нощната тарифа се завишава от 25 до 50 процента. При престой на камиона за пътна помощ по вина на клиента повече от 30 минути, служителите на фирмите за пътна помощ начисляват от 10 до 20 лева на всеки започнат час.