Пътна помощ

0899 79 99 99

Диагностика на автомобили

Диагностика на автомобила.

Автомобилите са едни от най-бързо развиващите се индустрии, които привличат голям брой инвеститори. Интелигентното превозно средство може да коригира мощността си, за да намали консумацията на гориво. Да покаже най-добрата посока, отчитайки трафика и метеорологичните условия. Да открие грешките в двигателя и да събира данни. Повечето превозни средства са оборудвани с бордова диагностика или с порт OBD. Който осигурява достъп до данните от блока за управление на двигателя (ECU). За да получите необходимата информация и да включите диагностика на автомобили. Автомобилен скенер Obd се използва за получаване на кодове за данни и друга информация за общото здравословно състояние на автомобила. Човек може да закупи диагностичен софтуер, който ще позволи свързването на компютър към системата ODB в автомобила. Обикновено са необходими, необходимите технически знания за диагностика на автомобила.

Какво анализира приложението за автомобили

Необходимостта от разработване на приложения за автомобили бързо се увеличава. Автомобилният пазар бързо реагира на тези сигнали и универсалните приложения в тази посока се разпространяват все по-вече. Обикновено приложението за автомобили има два компонента, устройство и хардуерна конфигурация. Която се свързва с бордовия компютър на автомобила и самото приложение на компютъра. Приложението за автомобили анализира записите и работи като интелигентен асистент, когато собственикът на автомобила го управлява. Той анализира много страни на пътуването и дава на потребителя полезни съвети. Как да кара по-предпазливо, как да намали разхода на гориво и как да удължи живота на автомобила. Основната цел на приложенията е да даде на водача повече представа за неговият автомобил. Приложенията за поддръжка на превозните средства, обикновено помагат, да се проследи обслужването на автомобила.

Диагностика на автомобили

Тук събрахме най-добрите автомобилни диагностични софтуерни решения. Които осигуряват лесен и приемлив начин за мониторинг за здравето на вашия автомобил. Диагностичен софтуер на Bosch е страхотен автомобилен диагностичен софтуер за вашия компютър или лаптоп, базиран на Windows. Собствениците на диагностичен софтуер на Bosch заявяват, че покритието е основната характеристика на приложението. Приложението поддържа опции за покритие за 48 автомобилни производители. И това е и за дълбочината на това разбиране. Приложението позволява достъп до ABS, въздушна възглавница, подобрена система за задвижване. Кутия за инструменти, трансмисия и десетки други контролери за купето и шасито. Като се има предвид дълбочината, тя се състои от онлайн данни, двупосочни контроли, адаптивни презареждания и обучения. Системни тестове и извличане и изчистване на кодове за проблеми. Приложението позволява да се показват данни в удобна форма вместо сурови данни.

Как се осъществява записването

Данните се записват в два формата, XML, който се използва в браузърите. И CSV за електронни таблици с възможност за промяна на формата и преглед на дневниците офлайн. Персонализирани данни от сензорите. Човек може да променя начина, по който се показват данните за честотата на извадките на датчика. Диапазоните, зададените пунктове за аудио задействане, единиците и стойността за сканиране. С помощта на диагностичен софтуер на Bosch, може да сте сигурни, че ще получите пълнофункционален сканиращ инструмент и професионално покритие. ESI tronic EBR се счита за един от най- лесните за ползване PC-базирани OBD скенери. Тя често се продава като комбинация с хардуер и софтуер и съдържа всички необходими кабели. Този софтуер има някои важни предимства като. Инструмент за икономия на гориво. Този инструмент за диагностика на колата помага да се адаптира поведението при шофиране. За да се намали разхода на горивото на автомобила.

Как може да се използва този инструмент

Този инструмент може да бъде стартиран по време на тест шофиране при закупуване на автомобил. Анализът ще бъде наличен след бързо шофиране и може да се видят данните за реалния разход за гориво на автомобила. Тази функция може да ви помогне да направите най-добрия избор при закупуване на автомобил и да предотвратите големите разходи. Мозъка за връзка с превозните средства. Мозъка за свързване на превозни средства е интерфейс, който виждате при стартирането на програмата. За да свържете компютър с автомобил, потребителят трябва да избере профила на превозното средство и да се свърже чрез програмата. Той ще покаже състоянието на връзката и ще прегледа доклада, ако се появи повреда. Генератор на диагностичния отчет. ESI tronic EBR позволява генериране на диагностичен доклад за автомобил с един бутон. Проверете детектора на светлината на двигателя. Когато се появи индикаторът за проверка на автомобила, автомобилът запазва код, който разпознава открития проблем.

Инструменти за тестване

Инструментът ще предостави списък с такива DTC, запазени с описанието, за да може потребителят да открие проблема. ESI tronic EBR. Този инструмент е автомобилен диагностичен скенер и диагностичен инструмент, който поддържа широк кръг от хардуерни интерфейси на OBD2. То позволява да се преглеждат, да се правят диаграми. Да се регистрират и да се възпроизвеждат диагностичните данни. В момента с диагностичния слот за данни за диагностика на автомобили OBD2. Също така позволява да видите данните за DTC и друга информация за автомобила. Тя поддържа всички американски, азиатски и европейски автомобили, произведени след 1996 година. Основните и предимства са: персонализирани табла за управление, функция “Drag Strip” и “Dyno”. Записване на данни, DTC резултати от тестове. И други полезни функции, като поддръжка на печатни съобщения, персонализирани сигнали и други.

Друга диагностика на автомобили

Потребителят може да направи диагностика на превозното средство и да разбере причината за повредата на двигателя. Връзката е проста и след това потребителят може да диагностицира и да види резултатите в реално време. Преглеждайте грешките на двигателя на кодовете и разберете значението им. Изчистете лампата за проверка на двигателя. Следете специалните кодове за грешка на производителя. Създавайте и преглеждайте записи на GPS данни. OBD II Auto Doctor е усъвършенстван инструмент за диагностика на автомобили OBD2. Това е един от най-добрите OBD софтуери за OS X платформата. Автоматичният доктор позволява на потребителя да проверява и нулира кодовете за предупреждение. Използвайки този диагностичен софтуер OBD2, потребителят може лесно да взаимодейства със системата OBD2 на автомобил. И да направи компютър или лаптоп с OS X, много умен автомобилен скенер. OBD II Auto Doctor е отличен инструмент за хора, които се интересуват от компютъра на колата.

Основни предимства на софтуер OBD2 Диагностика на автомобили

Ако някой иска да следи данните за автомобила в настоящия момент. Или да изключи индикатора за проверка на двигателя, това може да стане много бързо. Потребителят може да види дали превозното средство е готово за емисионни тестове. Вижте разхода на гориво и емисиите на изгорелите газове. Преглеждайте индикаторите на OBD2 в реално време, за да откриете повредите. Потребителят може да превключва между цифров или графичен изглед на всички данни OBD2. Инструментът ви помага да прочетете идентификационните данни. Този диагностичен софтуер, поддържа вградени DTC база данни. Всяка грешка на превозно средство се запазва в модула за управление на двигателя. Четенето на тази информация може да помогне на професионалистите да идентифицират проблема и да поправят автомобила. Софтуерът за диагностика на автомобили, ви помага да видите тези кодове за грешки. Да извлечете информация за автомобила и да изчистите чека от таблото на автомобила.

Диагностика на автомобили

Потребителят може да преглежда данните в реално време, за да помогне при диагностиката на множеството неизправности в двигателя. Определете дали тестовете за емисиите са завършени след ремонта, за да осигурите преминаването на емисиите. Потребителят може да следи преминаването и средния разход на гориво и икономията на горивото. Водачът може да види напрежението на акумулатора, състоянието на акумулатора и за зареждането. Пътна помощ Албена Експрес е признат доставчик на автомобилен диагностичен софтуер и за диагностика на автомобили. За разработка на свързани автомобили, както и мобилни приложения за собствениците на автомобили. Можете да научите повече за нашата работа с приложения, свързани с автомобила, на нашата страница за поддръжка на автомобила. За повече информация относно това как можем да развием свързаните софтуерни решения за автомобили. Които са подходящи за вас, потърсете нашите експерти на адрес Пътна помощ Албена Експрес.