Пътна помощ

0899 79 99 99

Болест Covid 19

Болест Covid-19.

Специализираните камиони за пътна помощ на компанията Пътна помощ Албена Експрес са осигурени с висококачествена защита от вируса Covid-19. Компанията предлага безопасен превоз на моторни превозни средства. Във всеки наш специализиран камион за пътна помощ, всекидневно се извършва дезинфекция на кабината. Водача на камиона работи задължително с маска и ръкавици, а в камиона се допуска само 1 придружаващ превозното средство. Возенето на допълнителни пътници в камиона за пътна помощ е абсолютно забранено. Болест Covid-19 в пътна помощ. Като шофьор на камион на дълги разстояния прекарвате много часове сами в кабината на вашия камион. Въпреки това, има моменти когато ще бъдете изложени на повишен риск от излагане на Covid-19. За шофьори на камиони с дълги разстояния потенциалните източници на експозиция включват тесен контакт със служители на камиони. Уведомете вашия ръководител и останете вкъщи, ако имате симптоми. Направете план с работодателя и семейството си какво да правите, ако се разболеете, докато сте на път. Включете къде да спрете, къде и как да потърсите медицински съвет и лечение и планове за доставка на товари.

Болеста Covid-19

Следвайте инструкциите на лекарите и болничните заведения. Не трябва да се връщате на работа, докато не бъдат изпълнени критериите за прекъсване на изолацията в дома, след консултация с доставчиците на здравни грижи и държавните и местните здравни служби. Спазвайте препоръчаните предпазни мерки и уведомете вашия ръководител, ако сте добре, но имате болен член на семейството у дома с COVID-19. Ограничете близкия контакт с други хора, като поддържате разстояние поне 3 метра, когато е възможно. Ограничете времето, прекарано извън кабината на подемно-транспортното средство по време на зареждане с гориво, товарене и разтоварване в покой и спирки на камиони. Използвайте без хартия, електронно фактуриране за зареждане с гориво, доставки и други задачи, когато има такива. Свържете се с институциите предварително, за да си уговорите час за разтоварване на товари. Имайте предвид, че някои съоръжения може да не предоставят достъп до тоалетните и планирайте възможно най-добре. Използвайте радио или телефон, за да разговаряте с мениджърите на докове или логистични центрове ако е възможно. Избягвайте да се ръкувате. Поддържайте камиона си добре вентилиран.

Полезни съвети за болест Covid-19

Почиствайте и дезинфекцирайте често докосвани повърхности като. В кабината на камиона, дръжка на вратата на водача, волан, предпазен колан, облегалка за ръце и глава, капак на седалката, мигач, управление на чистачките, табло, въздуховоди, радио и контрол на температурата. Това е важна мярка за контрол на инфекцията. Мийте редовно ръцете си със сапун и вода в продължение на най-малко 20 секунди или използвайте дезинфектант за ръце на алкохолна основа, съдържащ поне 60% алкохол. Основните моменти за почистване на ръцете включват. Преди да влезете и да излезете от кабината, включително доставки, товарене и разтоварване на товари, почивки за почивка, зареждане с гориво и други дейности, преди ядене или приготвяне на храна. След поставянето, докосването или премахването на платните лицеви покрития. След издухване на носа, кашляне или кихане, след използване на тоалетната. Избягвайте да докосвате повърхности, които често се докосват от други хора, когато са извън кабината. Не споделяйте лични предпазни средства като жилетки, предпазни очила, инструменти, телефони, радиостанции или други лични вещи.

Блог